mariaelisabethc.blogg.se

en kärleksförklaring

Publicerad 2013-07-29 21:09:46 i Livet,

för snart 5 år sedan,för snart har det gått så pass lång tid. 5 år. den där fredagkvällen i stockholm. Globen,Steve Wonder med VIP-biljetter och hela jobbet och kolleger var med. Vi hade mejlat lite på facebook,setts på jobbet,bytt telefonnummer,men inte mycket mer än så. Men när jag fick veta att Du skulle följa med,de liksom pirrade i hela mig,och jag kunde bara i min vildatse fantasi hoppas att vi,åtminstonde,skulle byta några ord.
Jag såg dig ganska omedelbart,kavaj,skjorta,snygg. Såg du mig? Men när buffén dukats fram och jag letade i vimmlet efter en plats,då såg jag min chans. Jag tänkte verkligen för mig själv, Det är nu eller aldrig,vad hade jag att förlora? Ingenting. Och det är sant. Jag hade ingenting att förlora. Med bestämda steg gick jag fram till bordet där du stod,fråga om det var ledigt,och du svara ja,med ett leende på läpparna. Den där kvällen,det är än i dag en av de mest fantastiska kvällar i mitt liv.Resten av kvällen. Där jag var,där var du. Där du var,där var jag.
Kvällen fick aldrig ta slut. När bussen gick hem,och jag liksom satte mig ganska långt fram i bussen,och jag såg hur du gick bakåt i bussen,hur din blick mötte min,lite frågande sådär. Hur det vibrerade i min ficka,jag tog upp telefonen,och du hade skrivit "efterfesten var bak i bussen" Jag gick bak,men jag satte mig på ett ensamt säte,brevid våra vänner,hur vi egentligen inte sa någonting till varandra på hela bussresan hem. Men vi bytte blickar. Väl hemma var jag helt uppfylld av kvällen. Att det skulle bli så mycket bättre,att du skickade ett sms mitt i natten,tackade för en trevlig kväll och fråga om jag ville ses igen. Sen den dagen är det du och jag. Idag för 5 år sedan.
Att du valde mig? För jag har alltid sett det så. Att du valde mig,av alla fina fantastiska tjejer där ute,så valde du mig? Lite bortkommen,lte blyg,och den som trodde att jag skulle vara ensam för alltid. Den sommare som
jag verklige bestämde mig för att skita i kärleken och bara ta hand om mig själv,det var då du hitta mig.
Från den dagen,förändrade du mitt liv <3
 
 
 Älskar dig mer än livet

Jag och mamma

Publicerad 2013-07-28 23:22:04 i Livet,

Hade en härlig kväll igår,så okomplicerad men ändå så givande. Ensam med mamma,på balkongen, lite sangria och chips. Vi prata om nu,prata om förr,vi prata om uppväxten och alla vänner från förr,vilka skitungar det fanns runt mig ?! Jag lyckades t.o.m avslöja ett och annat från tonåren. Men vad gör det idag,tror och vet att det mesta jag gjorde var väldigt harmlöst och jag hade och har alltid tänkt ett steg längre.
Fina mamma <3

Butterfly

Publicerad 2013-07-26 21:35:09 i Livet,

Andra gången i mitt liv som det händer mig. Att en fjäril dyker upp och sätter sig i min närhet. Många säger att fjärilar har positiv betydelse. Det tror jag starkt på. Och jag har en aning vad det kan tänkas säga till mig <3

Jag har aldrig någonsin tagit något för givet

Publicerad 2013-07-15 21:32:29 i Livet,

Hade säkert bloggat i nästan 6 års tid fram tills nyligen,när jag stängde ner min blogg. Trodde jag tappat förmågan och lusten,plus att vetskapen att folk hade lite för mycket koll på min vardag gjorde mig mer stressad på något vis. Men jag behöver skriva av mig. Det är och har alltid varit min egna terapi,och samtal med mig själv,och mina innersta tankar. Sen att vänner,kända och okända tagit del av dom är med dubbla känslor. Nu ska jag nog vänta en stund tills jag avslöjar mitt skrivande igen. Få vara lite för mig själv och ventilera. Nu när jag förhoppningsvis är på väg mot nya mål och förändringar i livet. 
Jag har aldrig någonsin tagit något för givet här i livet. Jag har så mycket tungt att se tillbaka på som gör att jag uppskattar det som sker nu. Jag måste nog bara först och främst börja ha tillit,ha mod och lita på den trygghet jag har omkring mig,och som jag faktiskt får. Men ständigt kommer tvivlen på mig själv tillbaka. Det är därför jag återkommer till mitt skrivande. Jag ska lära mig att tycka om mig själv,och lita på min egna förmåga. På det sättet kommer jag vara redo snart,redo för livets nästa hopp ut i det blå <3 

Om

Min profilbild

Sambo,mamma till Jacob,Kungsholmsbo,marmor och mässingstokig, kaffeberoende med huvet fullt av ångest,humor,glädje,konstigheter och massa kärlek. Älskar livet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela