mariaelisabethc.blogg.se

Semestergren och Semesterson

Publicerad 2014-07-29 10:14:54 i Familj, Kärleken, Livet,

 Bara njuter av ledigheten och vädret. När Sverige verkligen är som bäst,Och Stockholm som vackrast. Vill inte ändra på nånting. Vi gör det som faller oss in och struntar i klockan och lämnar telefonen hemma. Bebis i magen sparkar som aldrig förr och vi mår prima.

Vi firade in semestern nere vid Stranden


Vecka 24 + 6

Publicerad 2014-07-18 21:26:30 i Familj, Kärleken, Livet,

Jobbhelgen är igång. Kanske den sista? 
 Bara 5 arbetsdagar kvar sen är jag fri. Fri som en fågel i 3 långa härliga veckor med fin sambo,bebis i magen,fina vänner,och en resa till Skåne och Köpenhamn väntar. Har alltid på nåt sett längtat till Köpenhamn,men nånting har alltid kommit emellan. Men något lockar,undrar vad. 
 Kommer åka dit med magen i vädret. Går numer under namnet Kulan. 
 Igår var jag o reja på ikea. Vi har hittar barnsäng,babygym och annat bra-och-haigt. Och framför allt. När semestern är här ska jag unna mig nåt fint till mig själv. Det är jag värd efter all slut,alla tårar och värk! Jag är faan power!

 
Kulan som sagt ^^, 




Totalt vilsen

Publicerad 2014-07-13 07:37:31 i Familj, Kärleken,

Magen växer dag för dag. Börjar känna mig riktigt rund. Kollegerna märker också att det bakas och jäser där inne. Skillnaden från måndag till en fredag är märkbart. 
 Lämnar en tung vecka bakom mig. Både jobbmässigt och känslomässigt. Kanske den värsta på länge. Min energi är totalt slut och ibland önskar jag att kanske någon frågade, och verkligen undrade hur jag mår. Alla säger att jag ska ta det lungt,men hur ska jag kunna det? Ingen annan kan ju hoppa in istället för mig? Jag hoppas verkligen att det går fort och snart är över. Vill bara stänga in mig i en bubbla o va ensam,jag o bebis. Igår sov jag 13 timmar i streck utan middag. Så trött är jag. Inifrån och ut. 



 
Som jag bara längtar o längtar 


Ärligt

Publicerad 2014-07-09 21:31:47 i Familj, Kärleken, Livet,

Idag rann all energi ut. Påväg hem, någonstans mellan Järna och Södertälje sa hela kroppen och psyket nej,jag klev av,kunde inte hålla tårarna borta,och åkte hela vägen tillbaka till Gnesta,för att komma hem till mamma och pappa,för att bara få sova. Tanken på att behöva gå upp ännu en morgon,alldeles för tidigt för mitt o bebis bästa,och efter samförstånd med finaste sambo så känns det nu så bra att ligga i gästrummet hos mamma och pappa och veta att jag kan sova 9 timmar istället för 6 timmar. De där 3 timmarna,och minus tågresan imorgon jag slipper är något jag behöver. Saknar hemma otroligt men tröttheten och värken i ryggen är olidlig. Jobbet är just nu olidligt. Men jag kan inget annat göra än att jobba. Måste hålla ut. I 2 veckor till. Vill gråta ibland för tröttheten och stressen jag känner.men så länge bebis sparkar och lever om känner jag mig ändå lugn. 

 
 Fick en kasse med massa fina saker att finaste Fia idag <3 
Du är guld värd ! 


Gravid v 24.

Publicerad 2014-07-07 21:42:56 i Familj, Kärleken, Livet,

Magen är ännu större, rundare och hård! 
Undrar så hur du är och vem du blir där inne ? Världens finaste. 


 
Nervös,rädd,otålig och längtar oerhört

 

Det är fan inte lätt

Publicerad 2014-07-02 22:19:48 i Familj, Kärleken, Livet,

Kanske inte ser mycket ut för världen utifrån,men från min sida och från min kropp börjar det verkligen känns. Det är tungt,tyngre än jag trodde. Ryggen tar stryk och samtidigt försöker eller låtsas jag att allt är som vanligt. Det kommer aldrig hålla, inte i det här tempot. Men när är det nog? Sommaren har ju precis börjat och 3 veckor till semester. 
 Det känns tungt just nu. På många vis. Trodde det skulle bli en baggis,men tror jag hamnat i en svacka som känns djup. Känner mig mest osmidig och trött hela tiden. Jag som trodde jag klarade det mesta,verkar som jag mött min överman och det skulle visa sig vara en liten sparkande bebis i magen. 

Varje spark gör mig till världens gladaste. <3 




Om

Min profilbild

Sambo,mamma till Jacob,Kungsholmsbo,marmor och mässingstokig, kaffeberoende med huvet fullt av ångest,humor,glädje,konstigheter och massa kärlek. Älskar livet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela