mariaelisabethc.blogg.se

Fickan full av drömmar

Publicerad 2013-08-28 17:25:47 i Livet,

Känns som att det här året,hittills,fått mig att växa som människa,ett par centimeter iallafall ^^,
Vad som än komma skall så känner jag mig redo,med viss skräck över det ovissa ändå. Men jag har mycket kärlek omkring mig. Jag längtar

Sommarens sista dag

Publicerad 2013-08-28 10:04:35 i Livet,

Har bra känsla i kroppen. Hunnit beta av många punkter på att göra - listan. Blir en fin höst. Det är som att något har förändrats,på ett positivt sett.
Några dagar på semestern kvar. Den bästa sommaren <3

Semesterromans

Publicerad 2013-08-26 20:28:16 i Livet,

Sista semesterveckan. 7 dagar frihet kvar och det är fortfarande sommar och ljuvliga kvällar. Kärleken är starkare än någonsin. Jag har alltid tänk såhär om kärlek och sann vänskap; om en relation,oavsett om det är partners eller vänner,klarar man en resa ihop,då klarar man det mesta. Då prövas ens relationer,man visar ens alla sidor,positiva och negativa,kan man ta det,då är det bara att hålla hårt i varann.



I helgen kom det en fjäril igen och satte sig hos mig. Jag ser det som ett tecken. Ett gott tecken.

Semesterkärlek

Publicerad 2013-08-23 22:20:49 i Livet,

Hemma efter 7 dagar i solen med mannen i mitt liv. Trots envis förkylning har vi njutit av varje dag. Vi har solat,badat,ätit gott,druckit Massa vin,och wiskey för den delen. Pussats och hållit händer och gått den härliga strandpromenaden varje kväll och natt.
Älskade Cypern! Vill alltid åka tillbaka dit <3

Semestern kan börja

Publicerad 2013-08-11 21:16:25 i Livet,

Efter allt slit är det äntligen min tur. 3 veckors oändlig ledighet med både planerade och oplanerade dagar. Tycker nästa bäst om de oplanerade redan,sånna dagar har vi inte haft sen förra semestern,och knappt då. Ska försöka ta var dag som den kommer. Njuta av lugnet och ändå inse att det är jag och sambo nu,i 3 veckor. Inga tågresor och nätter ifrån varandra. Inget jobb som kallar. En härlig resa väntar,vi ska hämta vår nya soffa och surströmmingpremiär för Martin med min familj. Men imorgon inleder jag semestern med att bjuda ut min kärlek på restaurang,har inte sagt vart än,men det lurar åt tapas och massa rödvin.
Nu är det vår tur <3

Gott nytt år

Publicerad 2013-08-03 12:03:29 i Livet,

Augusti har alltid betytt en nystart för mig. Ny del av året. Mot nya mål,chanser att förändra,ta bort,lägga till. Rensa både sig själv och hemma. Mycket är såå bra just nu. Jobb,kärlek,vänner. Har de finaste vänner. I vått och torrt,för livet.
Men mina ambitioner för höst och vinter är stora förändringar. Men framför allt ska jag ta hand om mig själv. Börja träna,fast på mina egna villkor. Inget tvång. Men sen ska jag börja ta hand om mig på mer ytligt sätt. Hud och kropp och själ. Massager,hudvård,hår och naglar. Våga och unna mig själv. Och såklart ny garderob och skor och sjalar,och jackor och allt!!
Men. Först 1 vecka jobb kvar och sen 3 veckor lång underbar semester.
Sen börjar mitt nya år.

Om

Min profilbild

Sambo,mamma till Jacob,Kungsholmsbo,marmor och mässingstokig, kaffeberoende med huvet fullt av ångest,humor,glädje,konstigheter och massa kärlek. Älskar livet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela