mariaelisabethc.blogg.se

Små små ord av drömmar

Publicerad 2013-09-28 21:19:25 i Kärleken,

 Skulle nästan göra vad som helst just nu för att mina drömmar skulle slå in. Ärligt talat,livet just nu,är rätt så gött. Men om mina två högsta önskningar skulle bli sanna,då skulle det vara komplett. Det känns så i hjärtat iallafall. Kommer hoppas, önska och längta. Och vara målmedveten. För det ska slå in,det vet jag. Om jag bara hade lite bättre tålamod ^^, 



De gosigaste tassarna <3

Evig vänskap

Publicerad 2013-09-26 20:53:05 i Familj,

Jag och Maria,vi är som lång och lerhalm. 10 års vänskap,då kan och vet man det mesta om varann. Hon är den vännen som jag kan vara med utan att behöva säga ett ord,vi kan vara tysta i timmar utan att det känns konstigt,obekvämt eller märkligt. Det är en av de bästa känslorna man kan ha till en vän. Trots det allra mörkaste och dystraste, i vått och torrt. Alltid <3 

Blev middag på K25 idag och avslutades med god fika på CoffeHouse vid Stureplan. Nu väntar jag på sambo 





Livet

Publicerad 2013-09-26 15:54:41 i Familj, Kärleken,

 Ledig dag. Valde att faktiskt bara vara idag. Det är trots allt inte likt mig. Annars är jag en sånn,som trots att jag är ledig,studsar upp vid 08,00,börjar plocka,dona,städa,och ska jag ut då är det banne mig innan 10.00. Har som en inre stress,att ska jag få någonting gjort,måste det bli av tidigt,så mina timmar på dygnet aldrig går to waist. Hur dumt är inte det?  Men idag blev det sovmorgon,frukost i soffan framför Nyhetsmorgon,thé,ägg,bär med keso. En varm dusch,sminkade mig,klädde mig och när klockan var runt 12 drog jag mig ut på stan. Inget särskilt,bara kika runt. Dagdrömmer mig bort,lägenheter,inredning. Nu när hösten verkligen är här kommer det automastiskt till mig. Tända ljus,tjocka tröjor,skogspromenader och mörka rödviner. Filmkvällar,kramar i soffan och thé. Jag älskar ju the.
 
 En lång jobbhelg väntar och mellan jobb ska det hinnas med kvalitetstid med familjen. På lördagkväll blir det middag med syskonen i Gnesta. Enchiladas som är en av mina paradrätter.
 Nu ska jag dock snart kasta mig på bussen in mot city igen. Ska möta upp min finaste vän för prat och mat.
Sen ikväll hoppas jag på lite extra kramar i soffan av sambo så jag klarar mig till söndagkväll igen.
 På söndag är det lägenhetsvisning. som jag hoppas ♥
 
 
 
 
 

Will it be?

Publicerad 2013-09-26 14:22:05 i Livet,

Hur det kändes igår? Svårt att säga,väldigt svårtolkat. Men bra tror jag.  Ni skulle sett oss. Hur vi kastade upp saker i sängen och liksom gömde grejer för att det skulle se just perfect ut. 
 På söndag är det vår tur att kolla. Och det är ju inte utan att jag redan är förälskad i lägenheten,och tyvärr redan funderat på var saker och ting skulle kunna vara,men så fort jag hinner tänka så långt tvingar jag mig att sluta,för att inte bli besviken sen. 
 Men samtidigt så älskar jag våra lilla söta lägenhet,den är perfekt,men den är inte gjord för två eller fler. 


 What will be,will be . 




Redo för höst! 

Käre Gud,någon,hen?

Publicerad 2013-09-24 22:11:20 i Livet,

Hatar att jag inte kan påverka morgondagens viktiga möte. Det finns inte nånting som jag kan göra annorlunda,säga eller inte göra och ändå så vill jag det här så mycket !! 
 Fick nästan migrän idag bara för att jag tänkt och tänkt och tänkt. 
 Käre gode Gud. Något eller nån där ute någonstans. Snälla snälla, kan det inte bara få gå vägen? Det vore en dröm,en dröm som blir sann. Saker och ting skulle bli då mycket enklare. 
Bara snälla? 




Slutade 19,15 idag,kolmörkt ute och det är bara att konstatera. Hösten är här för att stanna. 

Indiansommar i city

Publicerad 2013-09-21 16:38:18 i Livet,

 Fick säkert 10 timmars sömn inatt, vakna med huvudvärk som gick bort så fort jag gick ut i höstluften. Vädret är underbart,älskar den här tiden !
 Nu tjatar jag åter igen inser här med att hitta kläder. Det är omöjligt. Jag har letat överallt dyrt,billigt. Men nu blir det pause. Gick loss på inredning istället och investerade i den där kudde jag önskat mig. Soffan är komplett nu.







Breathing in snowflakes

Publicerad 2013-09-19 22:13:31 i Livet,

Hösten är här. Krispig, fuktig och kylig. Idag åkte höstkappan på. Veckan sprang iväg,alla jobbdagar bara försvann. Känner att jag kommit in i rutinerna igen efter sommaren. Älskar att kunna åka hem i veckorna nu. 
 Står snart inför ett eventuellt val. Ena stunden vill jag hoppa och studsa,hoppas att det går vägen,för att i nästa hejda mig själv,inse att det inte ligger i mina eller våra händer. Men det som sker det sker. Är det meningen så blir det så. Fast jag vet hur besviken jag kommer bli om det blir ett negativt besked. 
 Efter imorgon väntar en lång härlig helg utan planer. Hoppas det blir en riktig höst-myshelg



Om

Min profilbild

Sambo,mamma till Jacob,Kungsholmsbo,marmor och mässingstokig, kaffeberoende med huvet fullt av ångest,humor,glädje,konstigheter och massa kärlek. Älskar livet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela