mariaelisabethc.blogg.se

Ledsen

Publicerad 2014-08-30 22:19:18 i Livet,

Vissa kvällar går det inte att låtsas. Då är allt tungt,kämpigt och jag gråter för att det är tungt och obekvämt och allt jag vill är att bli ompysslad och omhändertagen utan att känna mig självupptagen och självisk. Men det gör jag . Och jag längtar så efter bebis. Men det är tungt nu. 

Tjockis

Publicerad 2014-08-28 16:41:58 i Gravid!,

Alltså,jag känner mig så tjock! Tumlar runt i sängen som en knubbsäl och försöker med allt. Bullar upp med kuddar,sover högt,sover med kudde mellan benen,på sidan,inte på rygg. Allt är obekvämt. Tungt att andas,och eventuellt ska ändå bebis ligga kvar i magen 2 månader till. Har inga kläder som jag känner mig riktigt fin i,och att titta i modetidningar eller höstkatalogerna känns överflödigt eftersom jag inte kan köpa min storlek längre. Jag vet att jag gnäller och har något stort som väntar,men åh,vad jag längtar efter en riktig shoppingrunda på stan. 
 Men jag får se det positiva. Jag sparar pengar tills jag väl kommer ut på den där rundan,och då ska jag unna mig något fint. Tills dess får jag bo i mina mammaleggings och stora t-shirtar och får satsa på lite lockar i håret för att fräscha till mig.


Så jäkla glad att vi bor vid vattnet!!
Här blir många framtida fikor o promenader 


Hösten närmar sig

Publicerad 2014-08-26 19:50:35 i Gravid!,

Fan vad mörkt det varit idag?! Kväll hela dagen och jag som är trött i vanliga fall,är ännu tröttare idag. Sov till 12 idag,men var uppe mellan 8-10 o käka frukost,men ändå? Min trötthet är omättlig, den lägger sig inte,trots järntabletter och allsidig kost. Kan jag,så sover jag. Men det är väll bara o ta vara på varje timme. Sen är det över för en period ^^, 
 Varit hos barnmorskan idag,allt såg fint ut och bebis har verkligen tagit sin position och siktar alla kickar uppåt mage ochvrevben ^^, 
Ikväll är jag utan sambo. Blev fläskpannkaka till middag med stekta kaneläpplen och chokladbollar till efterrätt ^^, 
 Imorgon blir det en dags jobb och sen 2 dagar ledigt innan det blir första Jobbhelgen sedan semestern. Hoppas allt ska gå bra med magen i vädret. Har idag fått mitt stödbälte så jag hoppas att det ger stöd och hjälp. 
 V 31 och tiden flyger. Snart är bebis här!


 
Boar och pysslar mina lediga dagar 


Dålig natt

Publicerad 2014-08-25 19:20:28 i Gravid!, Kärleken, Livet,

Dålig natt. Ingen sömn,ryggont och bebis trycker på mot bröstkorgen så det är tungt o andas. Inget konstigt egentligen. Men det är tungt att sätta sig på tåget,åka o jobba 9 timmar och sen hem igen. Så jag stannade hemma. Somnade vid 8 och kom ut i civilisationen först vid 14.
Hösten är påväg. Det känns i vindarna. 

Magen börjar likna en vattenmelon 



Gravid V 29 + 4

Publicerad 2014-08-20 22:00:30 i Familj, Gravid!, Kärleken, Livet,

 Jobbet är igång och min nervositet över hur det skulle gå ha lagt sig. Har fått ett nytt schema, lättare arbetsuppgifter 
(iallafall de med minst lyft) så det känns som det kommer gå vägen. Hoppas bara att alla papper är rätt ifyllda och att processen går fort. Alla dessa papper och försäkringskassan? Jag river mig i håret!!? Jag ska fan i mej göra en guide. Så man fattar nåt?! 
 

  Börjar bli tungt nu!
Knyta skorna är ju inte det lättaste,
Och varje dag är en brottningsmatch
där inne ^^, <3 


jag ska ge dig mitt hjärta

Publicerad 2014-08-14 22:23:23 i Livet,

 Snart sista semesterhelgen och sen är det tillbaka till vardagen,hur länge den nu varar?
Augusti har alltid varit mitt nyår. Ny säsong,nya kläder,nya drömmar och mål och förhoppningar och helt enkelt en nystart. I år får jag ju onekerligen säga att inget är sig likt. Bebis i magen,kanske max 2 månader kvar att jobba,höstgarderob är inte ens att tala om och inte heller boka in någon resa eller så. Men däremot ska jag bli mamma! och Martin ska bli pappa,och kommer bli den bästa pappan! Och innan bebis kommer ska vi hinna boa och fixa endel i lägenheten och det kommer bli så fint att det inte är klokt! Är så glad att vi har så lika stil när det kommer till hur vi vill ha det hemma,även om jag köper en och annan kudde för mycket ibland ^^,

 Jag har verkligen den finaste finaste sambon jag kan tänka mig. Snällast,och det finns ingen som får mig att känna som han. Trygg och älskad varje dag. Jag är så galet tacksam för att det är du och jag <3 


Min kärlek 


  

Semester

Publicerad 2014-08-11 23:47:36 i Familj, Kärleken, Livet,





 
Även om det ser ut som jag är naken så är så inte fallet ^^,
Från härliga Sandhammaren i Ystad
Några härliga timmar i solen med fina
vänner och en sparkande bebis i magen
En dag att berätta om i framtiden <3















Köpenhamn!

Publicerad 2014-08-07 23:37:10 i Familj, Kärleken, Livet,

Under säker 10 års tid har jag önskat,längtat och velat komma till Köpenhamn. Herregud,det är ju bara över vattnet ?! Men det har alltid kommit nått emellan. 
Men imorse tog jag och Martin det tidiga tåget till Köpenhamn H och gjorde det som bör göras. Lång promenad till den Lilla havsfrun,gick på Strøget,åt lunch på café Norden och jag har frossar i dansk design ( som jag fullkomligt älskar!) och fick chansen att gå på designhuset HAY. Vill ha allt de säljer där,men fick iallafall med mig en ljusstake i mässing och en mascara från YSL. Efter 6 timmars sightseeing och värkande fötter tog vi tåget tillbaka,men självklart köpte vi med oss danska wienerbröd med choklad till oss och värdparet. Ett riktigt bra första besök i Köpenhamn. Nästa gång tar vi med oss bebis och barnvagn och upptäcker nya saker. Redan berest fast bebis ligger i magen. Det sparkades och puffades hejvilt hela dagen så jag antar att besöket var uppskattat. <3 





 
Min fina fina man <3 



 


90 dagar kvar till bebis

Publicerad 2014-08-02 00:32:22 i Familj, Kärleken, Livet,

 6 månader har passerat,3 månader kvar. Svårt att greppa och ta in,att den här magen ska liksom "försvinna" och ett helt nytt liv ska börja leva och bli det viktigaste och största vi varit med om. 
 Vi längtar efter dig så himla mycket . Vi är redo,känslomässigt,ska bara fixa det praktiska först ^^,
 I magen lever det om mest hela tiden. Sånn otrolig häftig känsla. Älskar när jag får föra Martins hand och lägga den på magen och vi båda känner hur det puffas och lever om där inne. 
 Ikväll har magen,jag och Martin varit på kräftskiva. Det gick jättebra. Min första nyktra kräftskiva ^^, 
Alla var så gullig och nyfikna. Och Stockholm var lungt och alldeles så där sommarljummen och vacker när jag tog mig hem nyss i natten. 
 Nu blir det sova och imorgon blir det Pride för hela slanten. Leve kärleken! 


 



V 28
 


Om

Min profilbild

Sambo,mamma till Jacob,Kungsholmsbo,marmor och mässingstokig, kaffeberoende med huvet fullt av ångest,humor,glädje,konstigheter och massa kärlek. Älskar livet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela