mariaelisabethc.blogg.se

Total makeover!

Publicerad 2014-01-30 16:06:01 i Familj, Kärleken, Livet,

Det är nära nu,jättenära. Badrummet färdigskrubbat,fönster putsade och elementen avtorkade. Nästa gång vi flyttar ska jag lägga pengar på städhjälp. Det är inte värt all skit och slit! Har lovat mig en sak när den här flytten är över. 
Jag ska ; fixa naglarn. Dom är H E L T förstörda efter all våttorkning och packning. Boka in massage. Klippa mig och uppdatera min garderob och unna mig nåt riktigt fint efter att jag grävt i avloppen. Det är jag SÅ värd,eller hur??


Badrumsinspiration. Med mitt favoritmärke Missoni ^^, 

Det är på den nivån

Publicerad 2014-01-26 22:43:04 i Familj, Kärleken, Livet,

 Kartonger kartonger kartonger. Prylar och städning!! 
 Loftsängen är hämtad,så madrass på golvet är säng just nu. Köket är så gott som nedpackat så vi fyllde frysen full med portionsrätter så det är veckans matmeny. Imorgon blir det återvinningsgård och ännu mera packning. Alla dagar fullbokade fram till flytt. Just det. Jobba ska man göra också ^^, 
Tjohej! Om 6 dagar flyttar vi!!

 
 Compact Living 

Från balkongen

Publicerad 2014-01-24 20:44:33 i Familj, Kärleken, Livet,

Huvet värker och jag inser att det blir sista natten i våran säng. Imorgon hämtas den av sin nye ägare. 
 Kom med bussen ikväll, med Oskar Linnros "Från Balkongen" i lurarna. En vecka kvar här på ön. Känns vemodigt. Och ganska sorgligt. Trots knappt 2 år som bostadsadress har jag ändå hängt här i nästan 6 år. Kommer alltid vara ett av de finaste platserna i Stockholm. 

 
Så vackert att det gör ont att lämna 


Thursday,I don' care about you

Publicerad 2014-01-23 19:48:44 i Familj, Kärleken, Livet,

FAN vad trött jag är. Mest hela tiden . Men just nu både lever och drömmer jag flytt. Och där emellan jobb mellan 8-17,vilket betyder att jag gått upp 05.00 varje morgon för att ta tåget till Gnesta.
 Jag vet - det är självvalt. Men den där timmen på tåget varje morgon är guld värt för mig. Lägenheten är just nu ett inferno av kartonger och åter kartonger. Men bara tanken på att vi får ett nytt hem nästa lördag gör det mödan värt! 
Vet inte vad jag längtar mest efter. Den nya sängen? Att få äta vid vårat fina matbord igen, eller att få ett riktigt kök,eller tvättmaskinen och torktumlare.        Eller bara tanken att jag och den jag älskar mest ska få vårat första riktiga gemensamma hem <3 


Finaste kopparna 

Moving love!

Publicerad 2014-01-20 22:23:29 i Livet,

Vi är så himla duktiga. Igår städad o skrubbade jag kök och element,packa kläder och skor och Martin rensade vindsförrådet och idag var vi på tippen i Östberga för första gången. Gick så jäkla smidigt,trodde det var omöjligt att det kunde gå så smidigt här i Stockholm. 
 Adressändringen är bekräftad,loftsängen ligger ute på blocket och kärleken är på topp! Vi är så pepp på den här flytten. Tror,när allt det här är över,att vi är värda en inflyttningspresent. ^^,





En sånn här kanske!? 

La chapelle

Publicerad 2014-01-20 22:17:22 i Livet,

Love this! 
Snart på en tavellist i nya lägenheten. Tätt bredvid Veronica maggio-affischen jag slet ner i Vasaparken,under en promenad i november. 

 
David LaChapelle 


Längtar hem <3

Publicerad 2014-01-18 16:06:59 i Familj, Kärleken, Livet,

Igår efter jobbet hämtade kärleken upp mig i Älvsjö,vi tog bilen och åkte igenom våra kommande nya hemkvarter. Alla fina restauranger,barer, strandpromenaden. Ljusen från Pampas marina. Vårat fina hus/lägenhet vi kommer bo i. Det känns redan så hemma. Så många år vi har promenerat förbi Hornsberg strand och skojat om att "här skulle man bo" och om 2 veckor är det sant. Måste nypa mig själv lite i armen. Från min stora lägenhetet i Gnesta,till den lilla mysiga på Lilla Essingen och nu nyproducerad lägenhet vid bästa tänkbara läget. Jag längtar! Och längtar ännu mera till sommaren. Älskar! 




ÖnskeSten

Publicerad 2014-01-16 18:26:56 i Kärleken,

På nyårsafton för några veckor sedan spenderade vi tolv-slaget vid Skottvång för tredje året. I år var tolvslagets överraskning varsin sten,en önske-sten som vi fick skriva en önskan av 2014. Sedan fick vi kasta ner dem i ett av de gamla gruvhålen när klockan slog 00,00. 
Ganska maffigt ändå,och denna önskan dom jag skrev i denna sten,det är mitt mål och min innersta önskan det här året. Ingen hets, ingen panik. Bara en bra målbild och ett bra minne. Får se nästa år, tolvslaget 2015 om önskan slagit in. <3





Det närmar sig

Publicerad 2014-01-14 21:51:14 i Familj, Kärleken, Livet,

Inspirationen flödar och den lycka jag känner när jag går i inredningsbutiker nu är total. Äntligen kan vi planera,tycka och köpa om vi vill. Finns så mycket fint!  Har redan börjat spåna på ett litet projekt,en läshörna. Min lilla vita fåtölj från min gamla lägenhet,en fårfäll i den och en kudde från Svenskt tenn. En liten stringhylla ovan på väggen med lite böcker och tavlor,och så en sjukt fin ljusslinga från Granit. 


 Måste köpa :) 
 

HAY Manhattan!

Publicerad 2014-01-09 20:10:25 i Familj, Kärleken, Livet,

Mina händer är helt förstörda efter allt packande och all trycksvärta från gamla  dagstidningar. Nu tar jag en pause och åker till Gnesta för jobb hela helgen. 
 Kunde inte hindra mig själv idag,så jag köpte en liten sak som blir pricken över it sen när vi flyttat in och fått ordning. 
Det kommer bli så bra. 
 Nu tar jag en wiskey och sätter mig i soffan och dåsar bort innan det är läggdags. <3


 
Underlägg och galjar från underbara HAY. 


Årets första dag

Publicerad 2014-01-01 21:49:01 i Familj, Kärleken, Livet,

Inleder 2014 med en trasig röst,årets första förkylning på årets första dag. Bådar inte gott,eller?
 Haft en så fantastiskt fin nyårsafton på alla sett och vis. Mycket kärlek och går in med ett mål, och en önskan som jag hoppas ska gå i uppfyllelse. 
 Idag har vi bara legat i soffan och kollat på film,ätit choklad och sovit. Ska se till att alla dagar blir perfekta på sitt egna vis 


Jag tror vi önskade samma sak igår du och jag <3 


Om

Min profilbild

Sambo,mamma till Jacob,Kungsholmsbo,marmor och mässingstokig, kaffeberoende med huvet fullt av ångest,humor,glädje,konstigheter och massa kärlek. Älskar livet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela