mariaelisabethc.blogg.se

Kvalitetstid

Publicerad 2014-02-26 22:26:25 i Kärleken,

Har storgråtit till " Jills veranda" ikväll. Ett av de bättre programmen som någonsin gjort. Ikväll var det ned Kristian Gidlund. Så fint.så stort. Så gripande. Hoppas Du såg det,vart du än är nu. Fina människa <3
Fick mig att älska de mina ännu mera. 

Ikväll körde vi hemmagjorda hamburgare med dijon,vitlök och sambal. Sambo kom hem med rödvin och äntligen fick vi njuta av en kväll hemma. Ikväll får vi sova bredvid varann i vår säng. Lycka. 


Fantastiska Du 



 

Att unna sig

Publicerad 2014-02-25 20:56:28 i Livet,

 Så trött på mitt hår och min hud just nu! Behöver en boost för att möta våren på det bästa sättet. Jag och sambo ska göra stan på lördag o jag ska nog försöka att unna mig lite krämer och kanske lite fin make up för en gång skull. För att inte tala om underkläder. 
 Är inne i en rensningsperiod. Säkert en tredjedel av min garderob har jag skänkt till välgörenhet och en stor kasse står hemma som ska dumpas. Tror jag ska ta en omgång till. Man inser efter ett tag att det faktiskt inte behövs så mycket i garderoben. Hittade en perfekt guide inne på Ströms hemsida som jag har som riktlinje. Kan tyckas onödig,men med mindre kläder så insåg jag att jag får mer koll på kläderna och hur man kan kombinera det man har ! ^^, 
 



En av förra årets bästa investeringar var en ullsjal från ACNE. 

 
 

Hemma men inte på riktigt

Publicerad 2014-02-23 22:35:00 i Familj, Kärleken, Livet,

 Landat i sängen hos mamma och pappa. Mörbultad efter 4 dagar i fjällen. Det må vara trevligt men så sliten jag känner mig nu,trots flera timmars sömn totalt under de här dagarna, är ändå brutalt. Skulle nästan göra vadsomhelst för att få gosa ner mig i våran säng hemma i stan. Bredvid min fina sambo och sova tills vi vakna och vara stanna i sängen hela dagen. Men 5 dagar jobb först,sen har jag bokat Martin på lördag. Då ska jag ta med han ut på dejt <3 


Härliga fjällen, men nu jan våren få komma 


Det är så stärkande i fjällen!

Publicerad 2014-02-21 15:40:11 i Livet,

Ner för backen som en OS-åkare. Det går bra nu och livet är på topp.
 Hittat den här drömmen som jag hoppas att sambo inte har nåt emot att jag tar i min ägo ^^,
 Ikväll middag ute på Brasseriet och sen åkning hela långa lördagen kvar. Vill inte åka hem <3


 
Hej fina! 


Hallelulja !

Publicerad 2014-02-17 20:28:14 i Familj, Kärleken, Livet,

 Vilken effektiv dag !
Upp samtidigt som sambo. Snabb frukost och cappuccino innan jag hoppa på t-banan mot Skärholmen och befann mig strax innan 10 på ikea. Snabbt in och köpte gardiner o grejer och hann med ikeabussen tillbaka. Hemma strax efter 11 :-) snabb lunch innan jag gick ut,tog t-banan in till city och bara njöt av solen och den blå himlen. Kännt en så enorm lycka i bröstet. Att vi är påväg mot ljusare och varmare tider. 
 Fick tag på de där svarta,grymt snygga,jeansen från zara och annat fint och åkte sen hem och allt detta hann jag med innan 15.00. Woop!
 
 Ikväll har jag rensat ur ännu en flyttkartong,gjort god tomatsoppa, packat inför resan och piffat mig själv.
 Nu blir det familjen Annorlunda och sen ska jag vänta och längta efter sambo som kommer senare. 
 2 dagar jobb väntar och sen har jag 4 dagar semester att secfram emot i Sälen med skidåkning och livsnjutning. 




Du

Publicerad 2014-02-14 21:47:04 i Kärleken,

Så tacksam att det fortfarande är Du som gör att jag känner mig gladast i hela världen. Att jag efter snart 6 år känner samma stolthet att det är Vi. Att du fortfarande får mig att kännas som den viktigaste personen i ditt liv. Hur du får mig att känna mig snygg,och att du dagligen säger hur fin du tycker jag är. 
Hur du lyser upp ett rum, hur jag tycker att Du alltid är det finaste i rummet. Hur jag alltid vill höra din åsikt och älskar när du uppmuntrar mig och hur jag älskar att vara nära dig. 
 Så stolt över hur mycket vi gått igenom,och jag vet att om vi som 2 personer kunnat bo på 24 kvm i nästan 2 år utan att hata varandra,utan bara älskar varandra mer,att vi kommer klara allt.  Älskar dig för alltid. 



<3



Heart

Publicerad 2014-02-14 08:40:11 i Kärleken,

Vi brukar uppvakta varandra ibland på alla hjärtans dag.  Inte för att vi behöver det eller känner nåt tvång,men eftersom jag jobbar hela helgen nu så blev jag igår kväll väckt av sambo som hade köpt de finaste rosorna. Hoppas de står dig fint till söndag då jag kommer hem igen <3 


 I heart you 


Fuck cancer

Publicerad 2014-02-13 20:05:16 i Familj, Kärleken, Livet,

Fuck jävla cancer. 
Du tar allt i din väg. Du finns fan överallt och du tar det du vill ha. Är så jävla less på att höra om alla som går bort. Helt plötsligt eller efter lång kamp. Det blir så påtagligt och nära att jag börjar undra om vi alla ens har en chans? 

 Samtigt forsätter jag att önska och drömma min högsta och innersta önskan. Snälla. Ge mig lite hopp och tilltro <3 

Detaljer

Publicerad 2014-02-12 18:34:10 i Familj, Kärleken, Livet,

Ledig dag. Väldigt skön och lugn. Lunch på Vigårda,lite handling på PUB till köket och sen hem och tvätta lite och rensat ur garderoben. Dock med tunga besked som liksom hängt över mig hela dagen. Hoppas att allt blir bra snart igen. Tacksam och så glad att jag har den snällaste och finaste mannen i mitt liv <3 Nu blir det mysig ensamkväll och OS-hockey på TV


Finaste marmorskivan från PUB


 Kött,sallad o goood bea :-)



Andlig närvaro

Publicerad 2014-02-12 13:36:36 i Livet,

Det är mest en känsla,men det kommer också närmre och närmre ju mer jag tänker på det. Tror jag är en sann-drömmare. Kan gå tillbaka i drömmar och känna hur saker eller personer har velat berätta saker för mig,nu senast min mosters man. Kan vara en ren tillfällighet,men jag väljer att frånse det och tar till mig och hoppas att det finns något där ute som kan och vill berätta saker för mig och andra. Det gör att tillvaron känns lite extra trygg på något sett. 

Ledig onsdag

Publicerad 2014-02-12 07:58:03 i Livet,

Första lediga onsdagen någonsin tror jag. Vakna vid sju och ligger och tittar på tv i sängen. Ny lyx! 
 Idag ska hinnas med endel tvätt och städ inför nästa veckas fjällenresa. 4 dagar i Sälen som sig bör. Helgen bjuder på extra jobb och ikväll är det ensam hemmakväll. Tror jag ska fixa nåt riktigt gott till middag. Om bara solen hade velat titta fram. Behöver D-vitamin pronto! 


Så grått men ändå så vackert 


Detaljer ; köket

Publicerad 2014-02-09 20:55:11 i Livet,

Fixat o donar mera idag i köket. 
 Fick besök av Johan och Helena som kom med flyttbröd,thé och andra goda grejer som fick finplats vid spisen.

Ekologisk olja,yogithé och annat gott.
Ska investera i en marmorbricka snarast!


Du och jag

Publicerad 2014-02-09 12:37:35 i Familj, Kärleken, Livet,

Det blir en heldag inne idag. Blandat med OS på TV. Plock och organisering,myskläder,kaffe och choklad,och Bo Kaspers i lurarna. 
 Ikväll blir det nån mumsig gryta till middag,med tända ljus och kramar i soffan. Lägenheten har verkligen boostat upp mitt humör. Martin tycker att jag är mycket gladare. Och det känner jag också. Med utrymme kommer lycka! ;D 


 Hade hoppats på långpromenad idag,men när regnet faller utanför sovrumsfönstret känns det helt ok att spendera hela dagen inne. 

Till där Du är <3

Publicerad 2014-02-06 18:36:00 i Familj, Kärleken,

Det kan inte inte finnas något efter döden. Jag vägrar tro det. Det måste finnas ett Nu då också. Vill nästan kräkas med vetskapen att allt har ett slut,så som vi vet nu. Vill inte förlora mina nära och kära. 
 
 Fast jag vet att jag träffade dig i min dröm innan Du försvann i tisdags. Så nära,så verkligt,som att Du berättade att det var dags. Konstigt och ändå tryggt på något sett. 
 Du fattas mig , och oss <


 




Utmattad men lycklig

Publicerad 2014-02-04 21:58:33 i Familj, Kärleken, Livet,

Flytta är verkligen inte hälsosamt. Den tröttheten som legat över mig den senaste veckan är pest och forfarande äckligt påtaglig. Ska komma ihåg till framtida flyttar att ta semester efter,enbart för att sova. 
 Ett dussintal kartonger är tömda och det börjar verkligen att likna ett hem. 
Allt börjar få sin plats. 


 
Trött men lycklig <3 





Detaljer

Publicerad 2014-02-03 17:02:03 i Familj, Kärleken, Livet,

Fullkomligt älskar att vi har ljusa,djupa fönsterbrädor av marmor. 
 Passar så fint till mässingskrukan från Svensk tenn och min ask från iittala. <3 

Ska hitta ett fint myrtenträd har vi tänkt,som får flytta in i krukan. 


Kärlek!

Publicerad 2014-02-02 13:31:54 i Familj, Kärleken, Livet,

Jag är helt överväldigad. Det känns som jag bor på hotell och vi är bara på besök,men det är vårt hem. Så fint.
 Alla som var med och hjälpte igår är guld värda! Kvällens bästa var när vi åt beställpizza och öppnade en flaska cava. Tröttheten just nu är helt vedervärdig. Men vi kommer få det så fint. Nu är vi hemma <3 


 

Kök och matdel 




Om

Min profilbild

Sambo,mamma till Jacob,Kungsholmsbo,marmor och mässingstokig, kaffeberoende med huvet fullt av ångest,humor,glädje,konstigheter och massa kärlek. Älskar livet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela