mariaelisabethc.blogg.se

Du gjorde min dag!

Publicerad 2013-11-28 14:52:32 i Livet,

Du kille som stoppade mig inne på Åhléns city idag. Som gillade min stil,och sa att jag såg bra ut?! Du bara gjorde min dag. Du kommer aldrig läsa det här,men Om Du bara visste vad jag behövde höra det där. Världens boozt och jag gick med huvudet högt därifrån. 
Tusen tack !! 




Florist or someting like that

Publicerad 2013-11-23 23:05:34 i Livet,

Mitt senaste uppdrag!! 











Detta var till den årliga julmarknade i Gnesta. I och med detta har jag fått ett affärsförslag plus ett nytt uppdrag till nästa helg!!!

Glömde Du bort mig?

Publicerad 2013-11-19 18:16:31 i Livet,

Ibland undrar jag om du glömt mig? 
Vart tappade du bort mig och mina önskningar? Mina förhoppningar och drömmar? Vad jag begär är inte mycket. Bara livet. 
 Skulle kunna låta tårarna rulla ner för kinderna,men jag biter ihop och vet att jag gör mig en björntjänst. Det kommer ge utlopp på något sett,och just nu tar jag igen det med sömn. 
 Snälla,kom ihåg mig igen,låt mig inte glömmas bort


 


En stund på jorden

Publicerad 2013-11-06 19:27:37 i Livet,

Får höra att det hänt igen. Ännu en från förr . Ännu ett liv har slocknat. Vilka otroliga livsöden det finns där ute. Nära,långt bort. Egentligen vet vi aldrig riktigt hur folk,bekanta och vänner omkring i våra liv mår , egentligen. 
Klyscha eller inte. Men det blir mer tydligt hur viktigt det är att bry dig ,att visa, och att verkligen uppskatta och vårda det vi har. Så många förloras och aldrig kan de komma tillbaka. 
Varje dag räknas <3 
R.I.P 

Back to life,back to reality

Publicerad 2013-11-03 21:29:34 i Kärleken,

Hatar när livet kommer för nära,eller snarare vetskapen om döden. Det är mörk,äckligt,obehagligt och bara nej nej nej,alla taggar ut,jag vill inte se,inte veta,bara inte behöva vara med ! Det gör så ont i mitt inre att jag vill vända ut och in på mig och bara rulla ihop i fosterställning och gå in i nån form av dvala. Omfamna dig och göra allt bra. 

 Det är med en klump i magen jag avslutar den här helgen. I veckan som kommer ska livet styras upp och jag hoppas att det kommer kännas bättre såhär dags nästa vecka. 





Om

Min profilbild

Sambo,mamma till Jacob,Kungsholmsbo,marmor och mässingstokig, kaffeberoende med huvet fullt av ångest,humor,glädje,konstigheter och massa kärlek. Älskar livet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela