mariaelisabethc.blogg.se

Inomhus

Publicerad 2015-03-10 20:53:00 i Kärleken, Livet,

 Vi stannade inne hela dagen idag. Lekt och myst,tvättat och bara hängt. Lilla J börjar verkligen bli så med. Jollrar och skrattar och vill stå så mycket som möjligt. Han är sånn glad liten kille. Det har han alltid varit. 
 Älskar ljuset som kommer nu. Hur det lyser in i lägenheten på morgonen och eftermiddagen. Det lovar på nått sett att nu kommer den ljuva tiden. Den där tiden då vardagen blir lite enklare. 


I söndags var det som en chock att komma ut och känna värmen mot huden. En helt otrolig känsla. Jag kände mig som förälskad på nytt! 


Strålande sol,eksem och Beyoncé

Publicerad 2015-03-05 16:27:02 i Livet,

 Vilket väder?! Helt otroligt skönt. Rullade ut vagnen själv och gick Kungsholmen runt. Var tanken. Lilleman vaknande när jag gick och prata med pappa på telefon,så det var bara att stanna till i Rålis och amma och trösta. 
Det gick ju åt skogen. Fast jag försökte spela Allan,clown och apa mig så blev resultatet en ledsen bebis. En väldigt ledsen bebis. Men vad gör man? Det var bara att fort ta mig hem med en riktig gaphals i vagnen. J har alltså em pipa utan dess like? Helt otroligt. 
 Väl hemma drog jag igång lite Beyoncè. Vi har kört det i några dagar nu. Kille behöver höra lite Female power i sina öron. Go och glad som en lärka i gymet har nu denna mamma hunnit fixat kvällens middag,rensa lite i förrådet och bryggt en kanna kaffe. Nu sover prinsen fint här brevid i sin säng och från vårt sovrumsfönster ser jag äntligen en klarblå himmel. Som jag har längtar. 
Såhär daga förra året mådde jag pyton. Gravidpyton. Minns knappt förra våren. Men nu. Nu tar jag emot den med öppna armar. 


Fotar fort som tusan innan hissen kommer ner.


Kallar den numera Selfie-hissen ^^,




Äventyr i Sumpan!

Publicerad 2015-03-04 20:55:28 i Livet,

Oooh vilket äventyr vi har varit på idag!
Mötte upp två andra morsor och deras bebisar och sen rullade vi iväg,tre i bredd och rullade hela vägen bort till Sundbyberg. En stadig promenad på 1 timme och glada mammor och glada bebisar. Gick till Marabouparken och käkade på deras restaurang och hade väldans trevligt och blev bjudna på kaffe efter maten. Så himla trevligt stället,trevlig personal och vi fick så bra bord med plats för alla vagnar och bara åh! Så bra! Verkligen att rekommenderas! Vi promenerade hela vägen tillbaka och fick se solen tillslut innan vi sa tack för idag och hej då. 
Det här gör vi om igen! Så kul,


Hittat sig själv i spegeln <3 



Walk on by

Publicerad 2015-03-03 21:14:16 i Livet,

 Gårdagen gick i huvudvärkens tecken och idag likaså. Vaknade med lusten vid fotknölarna. Men efter lite lunch för mig och mosad banan för lilleman mötte vi upp S och hennes Alfons så gick vi halva Kungsholmen runt,och imorgon ska vi på utflykt med G och hennes Frank! Älskar promenaderna! Och det blir bara roligare när vi fått sällskap. Hoppas på många utflykter under våren och vidare! 


Jo,det blir ju en o annan latte ^^,


Nu jäklar!

Publicerad 2015-03-02 09:26:36 i Livet,

Ny månad. Nya möjligheter! 
Nya friska tag. En promenad om dagen. Det ska bli mitt nya mantra. Så mycket gott på en och samma gång; 
Social,frisk luft,D-vitamin och det känns alltid så bra efter en grå dag om man har en promenad i benen. Och i veckan ska jag ta mig till gymmet! För försts gången på...år! Ska inte skylla på nån graviditet eller bebis där inte. Bara mitt egna fel. Men nu så. Mest för att komma ut,men styrkan. Behöver bli stark om jag ska konka på en bebis som bara växer så det knakar! 
Wish me Good luck! 


Ska flyga fram över trottoaren med vagnen,och på gymmaskinerna ^^,


1 mars

Publicerad 2015-03-01 11:28:09 i Familj, Kärleken, Livet,

 Har en riktig söndag idag. Trötta,slitna (småbarnsslitna) lite hängiga och bara en sån där gnagande känsla i kroppen av olust. Söndagsångest? Bara det inte är influensan. 

 Hittade min gamla blogg i fredags. Det var med en viss ångest jag läste igenom inlägg efter inlägg. Så mycket som har hänt och så mycket jag känt. Glömde tid och rum för en stund och känner ändå att det där var en tid av obalans och sökande. Sökande efter vad jag ville och önskade. Jag älskar att jag blir äldre. Det finns inget i mina tonår som jag saknar,eller längtar tillbaka till. I efterhand kan jag nog säga att de var otroligt tunga och olyckliga. Sen år efter år har jag lyckats rensa bort det som gör ont och lagt till det som är gott. 
Det är skönt att bli äldre. Ha sin egna kärna och sfär av familj och vänner. Det som är ont är bara att stänga ute. 
 Ska försöka insupa att vi nu lämnat de värsta månaderna bakom oss. Nu kommer våren. Jag ska njuta av varenda ledig dag jag har med Jacob och Martin och hoppas att vi får det finaste året. 


Nu väntar vi på 5-milen och ikväll blir det lammgryta och mazarin till fika. Igår hade jag namnsdag och fick fina tulpaner och vi kalasade på wienersemlor. Jacob har busat med sin bumbo och nya hoppgunga och idag ska han få äta banan! 4 månader idag. 4 månader!??



Sovrumshäng 







Om

Min profilbild

Sambo,mamma till Jacob,Kungsholmsbo,marmor och mässingstokig, kaffeberoende med huvet fullt av ångest,humor,glädje,konstigheter och massa kärlek. Älskar livet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela