mariaelisabethc.blogg.se

Total Obalans ?

Publicerad 2013-10-29 06:42:36 i Familj, Kärleken, Livet,


Kroppen är helt i obalans. Förkylning nr 50 i elfte gången är på ingång och inget känns som det ska. Samtidigt sover jag så många timmar varje natt just nu som jag bara kan. Efter förra veckans konstaterande har jag ändå lyckats koppla bort tankarna lite,men samtidigt har jag en konstant längtan inom mig,och jag vet att det inte kommer göra saker lättare. 
 Förra veckan var turbulent. Finaste vovven fick somna in,lägenhetspapperna blev påskrivna och inskickade,julordrar på jobbet hade deadline,gjorde ett test och fick ett negativt resultat och alldeles för några timmar sömn. Bajs! 
 Ser fram emot kommande helgen. Blir en lugn helg ute på landet som hundvakter. Hoppas på sovmorgon med god frukost,med DN och långpromenad,elda i spisen,äta gott,lite vin,Så mycket bättre på TV och bara umgås med min fina man. 

 Nästa vecka,då ska det bli ordning på livet igen. Har 4 långa lediga dagar att se fram emot. Ska styra upp några saker som jag behöver. 
 Däremot,min budget håller jättebra just nu! Så såå himla bra. 



Ska unna mig en lite present i helgen har jag tänkt 

Away for the weekend with a friend

Publicerad 2013-10-26 13:48:38 i Familj,

Linköping ned Maria. 
 Mysiga fika,goda middagar och massa vin. Ikväll blir det Så mycket bättre-premiär och vi har köpt med oss massa delikatesser till rummet som vi ska kalasa på. En helg för rekreation och återhämtning. Lyxigt. 







En pojke och hans hund

Publicerad 2013-10-23 15:52:34 i Familj, Kärleken,

 Det är något speciellt att se den man älskar mest av alla i hela världen och hans hund. Det är ett speciellt band, det går inte att ta på,men det är ömsesidigt och kravlöst. Det där självklara när de möter varandra. Det är han och vovven. De bästa av vänner utan ord,och konstigheter,de bara är. Oavsett hur lång tid emellan det tar att de ses,det är äkta kärlek,de hör ihop. 
 Den hjärtesorgen jag känner och ser när det inte längre går att förneka,att det finns ett slut. Att det måste ta slut. Det är hårt, orättvist och grymt. 
Det går inte att förstå att det inte finns nånting som heter" inte dom" 
 Den som säger att djur inte kan lämna ett stort tomrum har aldrig älskat på riktigt tror jag. Det spelar ingen roll,katt eller hund,eller vad som. Inget blir sig riktigt likt. 
 Du fattas oss Janne. <3

När hösten är som vackrast

Publicerad 2013-10-13 21:52:37 i Familj, Kärleken,

Vilka fantastiska höstdagar det har varit! Helt fantastiska. På det stora hela en otroligt skön helg. Tapas och sangria i fredags med Jenny,lördag lång sovmorgon och båttur ut på Djurgården och sen en lång promenad genom stan. Blev middag på Vigårda och sen en eftermiddags-cocktail på vårat Grand Central. Plus att jag känner mig så duktig! Har inte shoppat någonting på hela helgen! Och känner mig så taggad inför kommande lönen och se hur min budget kommer att gå att hålla. Pepp pepp! 
 Idag har vi varit i Gnesta bland höstträden,hundar och ombyggnationer. En så vacker dag så det nästan gör ont i hjärtat vad fint livet kan vara. 
 Nu väntar en 6-dagars arbetsvecka. Tandläkare på torsdag och hundvakt i helgen. Tiden springer och än en gång hoppas, å vad jag önskar att det kunde vara som jag hoppas . Tiden får utge. 




The golden year ?

Publicerad 2013-10-10 21:39:46 i Kärleken, Livet,

 Vilken vecka det blev. På många sätt lite trött och virrig men ändå väldigt bra. Jag är inne i en arbetsbubbla just nu som jag gillar. Bra team och trots lugn period ändå mycket att göra och tid till det där lilla extra. Och Veckorna går fort och lite, bara lite börjar jag längta efter jul. 
 Kylan börjar krypa sig på och bland det skönaste jag vet är att sätta mig i badkaret,dra på varmvattnet till det är sådär hett och känna hur värmen sprider sig,eller att krypa ner under filten i soffan,med gosiga strumpor på fötterna eller att krypa så tätt intill min fina sambo jag kan och känna värmen och bara somna om. Det här ska bli bästa hösten och vintern någonsin. Jag känner det på mig <3

Alla papper fixade,nu fattas bara ett möte i nästa vecka,skriva på allt och sen vänta , och bara hoppas, hoppas på det bästa  

 
 Önskar mig en tavelvägg i en kommande bostad. Med nya och gamla bilder. Har redan samlat på mig några jag vill rama in. Det kommer bli så fint. Bara om.. 

Happy thoughts

Publicerad 2013-10-02 13:17:56 i Familj,

Förkyld. Hemma på begäran av chefen. Då stannar man hemma. Men jag blir alltid så uttråkad. Och jag känner mig alltid ensammast och värdelös. Jag är en sånn som ska jobba. Träffa kollegor och träffa folk. 
 Ikväll tar vi väl nått form av beslut. Får se hur det blir,hur allt blir. Min hjärna kokar. Men flytta vill jag. 



Happy moments 

Ärligt talat

Publicerad 2013-10-01 15:48:48 i Familj,

Ärligt talat. Jag blir så arg att jag låter mig påverkas av vad andra tycker eller av de råd som andra ger en, jag vet av välvilja,men när jag känner mig dum bara för att jag inte håller med eller för att jag eller vi vill gå våran egen väg. Jag vet att det skulle kosta oss mycket mindre att bo kvar i vår lilla lilla etta,24 kvm. Jag vet att om vi bodde kvar där skulle vi kunna spara till en ev insats. Men det skulle handla om minst 4 år. Det betyder att vi och jag ska sätta mitt liv på pause i 5 år. Inga barn,inge utrymme,inga middagar med vänner hemma , inga hemmafester med hög musik,inga investeringar till hemmet(det är redan till bredden fullt!) försök ni att bo 2 personer på 24 kvm. För oss funkar det,men Ni skulle inte klara en sekund ! 
 Nya ev lägenheten ger oss massa möjligheter. Ytor,vänner på middag,hemmafester,garderober,bara att kunna hänga upp alla mina kläder!! Lyx!! Ett stort sovrum. Vi skulle t.o.m få plats med en knodd om det blev aktuellt. 
 Hela mitt hjärta vill flytta men mina hjärnspöken gör mig livrädd och tvekande. Hatar om folk senare kommer komma med sina åsikter, jag hör de redan i mitt huvud..
 Vi lever bara en gång ,misstag eller ej,det får väl vi avgöra? 

Om

Min profilbild

Sambo,mamma till Jacob,Kungsholmsbo,marmor och mässingstokig, kaffeberoende med huvet fullt av ångest,humor,glädje,konstigheter och massa kärlek. Älskar livet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela