mariaelisabethc.blogg.se

The golden year - 2014

Publicerad 2013-12-30 21:29:55 i Familj, Kärleken, Livet,

 Ska inte lägga några dumma nyårslöften nästa år. Eller nej,snarare,jag ska inte ställa onödiga krav på mig själv nästa år som bara ger mig dåligt samvete. Däremot lovar jag att jag ska må så bra som jag bara kan. Ta hand om mig själv, tycka om mig själv,och inse att jag förtjänar det bästa för mig. 
 Ska börja med att rannsaka mig själv. Jag vet vad jag behöver göra, och jag tänker göra det på mitt sett,om jag avslutar det eller inte, men huvudsaken är att jag påbörjar det. 
 Sen så börjar vi året med att flytta. Och jag tror att det finns egentligen inget bättre sätt att rensa ut,både sakmässigt och känslomässigt. 
 På onsdag 00.00 börjar the golden year, mitt golden year.  Kärlek 







Väck mig när det nya året är här

Publicerad 2013-12-29 22:14:52 i Livet,

 Som en tung börda har jag släpat runt med hela helgen,enda sen i fredags när jag stämpla ut. Kände hur allt släppte och hur kroppen värkte och hur tröttheten kastade sig över mig omedelbart. Den gick liksom inte att hejda sen resten av helgen. Som en ilska och en gråt som hela tiden ligger nära. Sov enda till halv 11 i lördags. Det behövde jag. 

 Mötte upp min finaste halva Maria igår för bio och middag på Bistro Rigoletto. Älskar den restaurangen och vi fick toppservice av en trevlig servitör precis vid baren. En underbar skaldjursgryta och en fransk cider gjorde vår kväll lång och härlig. 
 Söndagen har varit svart,mörk,som en hemskt lång transport mot läggdags. 
 Ibland är det bara svårt att vara glad när så mycket surrar runt omkring. 






Spread the Word!

Publicerad 2013-12-26 21:40:16 i Livet,

Har startat en ny blogg enbart för mina blommor. Hjälp mig Länka,tipsa,spread the word! Hoppas den skall komma att inspirera! 


www.mariasblomster.blogg.se 

 

Julen är inte lycklig för alla

Publicerad 2013-12-25 15:38:01 i Livet,

Mina jular har alltid varit såhär,mer eller mindre. I år är det mer. Försöker medla,vara stark,men det är inte så lätt, och jag kan inte överge min familj just nu,för det känns som jag gör det om jag åker bort eller iväg och har trevligt,när de andra sitter hemma och bråkar med sitt. Det kanske är svårt att förstå,men jag kan inte lämna dom, även när de är som värst..
 
 Hatar jul. Nästa år blir ingen jul. Aldrig mer. 

Get lucky

Publicerad 2013-12-15 16:23:20 i Familj, Kärleken, Livet,

 Sitter o stor-lipar till musikhjälpen,och totalt knarkat musikhjälpen hela veckan. Och självklart har jag önskat låt och bidragit till detta fantastiska. 

Igår hängde vi inne i city med Martins föräldrar. En snabb titt på julhandeln och sen stängde vi in oss i värmen på Barcelona och njöt av rödvin och tapas i flera timmar innan vi åkte,var och en hem till sitt. 
 Idag är det riktig slappsöndag. Inte ens stuckit ut näsan utanför dörren idag,bara balkongdörren har stått lite på glänt. Jag har bakat kokostoppar och på spisen står en beuf bourgone och putrar. Snart 8 dagar kvar till jul och det innebär 6 dagars jobb. Det kommer bli tungt, kanske till och med tårar,men sen väntar lite ledigt och fröjdefull jul. 





En lite julklapp till mig själv 


Florist - javisst !

Publicerad 2013-12-12 19:54:37 i Livet,

Till helgen blir det rund rosa bukett med murgröna och lite bling-bling. 
Men kan konstatera att buketter är inte det roligaste jag vet , hellre grupper,och dekorationer. 










Super-power?

Publicerad 2013-12-05 21:42:50 i Familj, Kärleken,

Hade haft en sånn känsla i kroppen idag. En sånn där känsla att Nu faan är det nånting på gång. Det har hänt mig förut,bl.a. sommaren innan jag fann kärleken, den där hösten för 5 år sedan. Jag bara visste inom mig att något skulle ske. Då var känslan rätt , idag var den likaså. Nu är vi ett steg närmre drömmen. Inte riktigt där,men ändå så nära! Jag som trodde Du hade glömt oss!?? 


I helgen är det dags att kränga blommor  igen. Här är veckans variant ^^,















A night in Trosa

Publicerad 2013-12-02 07:52:34 i Familj, Kärleken, Livet,

Har levt det glada och flärdfulla livet i helgen. Champagnen har flödat,det har badats i bubbelpool och jag har smakat världens rökigaste whiskey. Julbord och härligt prat med trevligt folk och tillbringat natten i en fantastiskt underbar svit på Bomans i Trosa. 






 Sviten "Orkideen " på Bomans i Trosa.
Kanske det finaste hotellet jag bort på. 




Om

Min profilbild

Sambo,mamma till Jacob,Kungsholmsbo,marmor och mässingstokig, kaffeberoende med huvet fullt av ångest,humor,glädje,konstigheter och massa kärlek. Älskar livet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela