mariaelisabethc.blogg.se

Gravid v 19.

Publicerad 2014-06-01 16:30:56 i Familj, Kärleken,

Tröttheten består!? I natt sov jag 11 timmar. Herregud! Dock en väldigt trevlig heldag igår ute i city. Mötte upp en hel skara trevligt folk vid Trädgårn  under Skanstullsbron. Massa bra hiphop,lite läskeblask och trevligt folk. Första gången ute på 
"lokal" även om det var under dagtid. När regnet kom drog vi in till stan och satte oss på Bierhouse. De andra drack öl och jag drack mer läsk och åt tysk kringla ^^, Jag och Martin tog sen en promenad hem över Kristinebergsklipporna och förundrades ännu en gång över hur lyckat det blev att vi hittade vår lägenhet i fina Hornsberg. 

 Börjar,påriktigt,inse hur min kropp förändras. Eller snarare,jag förundras över att det faktiskt växer någon i min magen. Har varje kväll den här veckan stått o tittat i spegeln och bara tänkt,shit! Det har bara sagt poff! Magen växer och på torsdag är det dags för ultraljud igen <3 
 Har börjat smörja in magen med olja från Weleda som ska hjälpa mot bristningar och den är jättebra och sjunker in snabbt. 


 
Fick fantastiska rosor av min man <3

Ekologisk och luktar gott ^^, 





Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sambo,mamma till Jacob,Kungsholmsbo,marmor och mässingstokig, kaffeberoende med huvet fullt av ångest,humor,glädje,konstigheter och massa kärlek. Älskar livet!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela